Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Millennium był zawsze nieuczciwy

Autor  |  ~lajkonik [79.191.49.*]    2009-07-10 17:27
+  Przeczytaj komentowany artykuł
Mając 30 000 rocznie zakupów za pomocą karty kredytowej karta na kolejny rok miała być za darmo. Indagowana przeze mnie panienka z infolinii Milenium, która proponowała mi spłatę zadłużenia za pomocą rat potwierdziła mi, że wystarczy iż w ciągu roku dokonam zakupów za tą kwotę, a rozliczone mogą być dzień czy kilka póżniej by promocja miała zastosowanie. Tak uczyniłem i... policzono mi opłatę. Podobno niższą niż normalnie, ale jednak. Pisałem 3 reklamacje. Odpowiedziano, na drugą, w której ta sprawa była jedynie marginesowo przypomniana, że pierwszej nie otrzymano. Wszystkie 3 składałem w oddziałach. Na 3 pracowników przyjmujących skargi, dwóch potwierdziło, że miałem rację, tylko jeden twierdził, że liczy sie dzień zaksięgowania, a nie wydatkowania środków o czym była mowa w promocji. Bank porzuciłem, kartę zdałem, a każdemu o Millenium powtarzam, że to naciągacze.
Wprowadzenie opłat ludziom, któzy związani są z nimi spłatą kredytu to żerowanie na cudzej przymusowej sytuacji. Nadzór bankowy powinien się nimi zająć.

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2     Następna strona »