mieszkanie - kupno za kredyt i pieniadze ze sprzedazy starego mieszkania
Autor | zremek [81.210.106.*]
2007-11-13 21:48
Witam
Zamierzam sprzedać moje mieszkanie i część uzyskanych środków przeznaczyć na zakup nowego mieszkania na rynku wtórnym (pozostała część z kredytu). Jak wygląda tu sprawa z podatkiem? Czy mam zapłacić 19% od całości uzyskanej kwoty, czy od kwoty która mi została? Jakie wtedy papiery są potrzebne?
Bardzo proszę o pomoc
z góry dziękuję i pozdrawiam
zremek
Zamierzam sprzedać moje mieszkanie i część uzyskanych środków przeznaczyć na zakup nowego mieszkania na rynku wtórnym (pozostała część z kredytu). Jak wygląda tu sprawa z podatkiem? Czy mam zapłacić 19% od całości uzyskanej kwoty, czy od kwoty która mi została? Jakie wtedy papiery są potrzebne?
Bardzo proszę o pomoc
z góry dziękuję i pozdrawiam
zremek
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- mieszkanie - kupno za kredyt i pieniadze ze sprzedazy starego mieszkania zremek, 2007-11-13 21:48
- Re: mieszkanie - kupno za kredyt i pieniadze ze sprzedazy starego mieszk bogus, 2007-11-15 12:38
- Re: mieszkanie - kupno za kredyt i pieniadze ze sprzedazy starego mieszk zremek, 2007-11-19 19:00
- Re: mieszkanie - kupno za kredyt i pieniadze ze sprzedazy starego mieszk bogus, 2007-11-21 11:36
- Re: mieszkanie - kupno za kredyt i pieniadze ze sprzedazy starego mieszk zremek, 2007-11-24 11:03

|
|
|