Maski włóż, bo służba zdrowia w zapaści
Drogi Panie, jak na możliwości głównego ekonmomisty mało Pan sobie zadał trudu na zgłębienie tematu.
Rozumiem, że Pańska wiedza czerpana jest od innych dziennikarzy/powtarzaczy. Trochę wstyd, gdy internet pod ręką. Lenistwo to, czy ignorancja.
Link do jednego z ciekawszych artykułów/fachowych wypowiedzi autorstwa prof. dr Mariai Doroty Majewskiej Kierownik Katedry Marii Curie Komisji Europejskiej Zakład Farmakologii przesyłam Panu w ramach edukacji. Może jednocześnie przyjmie Pan do wiadomości, że czytelników portalu mającego w tytule "bankier" nie należy traktować jak stada matołów. Bo jak inaczej tłumaczyć Pańskie sugestie o używaniu masek przeciwko wirusom (łap Pan wodę sitem).
Rzeczony artykuł znajdzie Pan pod adresem:
autyzm-szczepienia.eu/uploads/List_do_wakcynologow_poprawiony%5B3%5D%20adobe.pdf
Udanej lektury życzę, mając nadzieję, że z ekonomii jest Pan dużo bardziej kompetentny, niż z medycyny.
Namawiałem do pozbycia się ignoranctwa ja,
Adam Polo
Rozumiem, że Pańska wiedza czerpana jest od innych dziennikarzy/powtarzaczy. Trochę wstyd, gdy internet pod ręką. Lenistwo to, czy ignorancja.
Link do jednego z ciekawszych artykułów/fachowych wypowiedzi autorstwa prof. dr Mariai Doroty Majewskiej Kierownik Katedry Marii Curie Komisji Europejskiej Zakład Farmakologii przesyłam Panu w ramach edukacji. Może jednocześnie przyjmie Pan do wiadomości, że czytelników portalu mającego w tytule "bankier" nie należy traktować jak stada matołów. Bo jak inaczej tłumaczyć Pańskie sugestie o używaniu masek przeciwko wirusom (łap Pan wodę sitem).
Rzeczony artykuł znajdzie Pan pod adresem:
autyzm-szczepienia.eu/uploads/List_do_wakcynologow_poprawiony%5B3%5D%20adobe.pdf
Udanej lektury życzę, mając nadzieję, że z ekonomii jest Pan dużo bardziej kompetentny, niż z medycyny.
Namawiałem do pozbycia się ignoranctwa ja,
Adam Polo
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- Maski włóż, bo służba zdrowia w zapaści ~Adam Polo, 2009-11-20 09:51
- Re: Maski włóż, bo służba zdrowia w zapaści ~fagusp, 2009-11-20 11:03
- Maski włóż, bo służba zdrowia w zapaści arturixx, 2009-11-20 12:40
- Re: Maski włóż, bo służba zdrowia w zapaści ~panacea, 2009-11-20 12:56
- Maski włóż, bo służba zdrowia w zapaści ~Czekam od 1998, 2009-11-20 13:11
- Re: Maski włóż, bo służba zdrowia w zapaści ~pirek, 2009-11-22 19:50
- Maski włóż, bo służba zdrowia w zapaści ~Adam Polo, 2009-11-21 01:18