Makler Papierów Wartościowych - Egzamin.
Autor | markoq [79.162.59.*]
2012-02-06 23:20
Zacznę od tego, że planuję przystąpić do egzamin na Maklera GPW, w ciągu ostatnich dni czytałem sporo na forach i innych stronach na temat tego egzaminu, dowiedziałem się, że egzaminy są dwa razy do roku, najbliższy jest w maju a kolejny późną jesienią, chcę startować w tym jesiennym terminie.
Moja prośba dotyczy o podanie literatury szczegółowej, która pomoże mi najbardziej efektywnie w przygotowaniach do egzaminu, czytałem na maklers.pl, lista książek jest spora, z których najlepiej korzystać.
Kolejne moje pytanie dotyczy ustaw oraz całego zakresu prawa, który obejmuje egzamin.
Oraz inne materiały związane z egzaminem.
Od razu zaświadczam, że nie będę korzystać z żadnych kursów, jestem ambitną osobę i moja obecna nauka na uniwersytecie na pewno pomoże mi w nauce.
Dziękuje Serdecznie i Pozdrawiam.
Moja prośba dotyczy o podanie literatury szczegółowej, która pomoże mi najbardziej efektywnie w przygotowaniach do egzaminu, czytałem na maklers.pl, lista książek jest spora, z których najlepiej korzystać.
Kolejne moje pytanie dotyczy ustaw oraz całego zakresu prawa, który obejmuje egzamin.
Oraz inne materiały związane z egzaminem.
Od razu zaświadczam, że nie będę korzystać z żadnych kursów, jestem ambitną osobę i moja obecna nauka na uniwersytecie na pewno pomoże mi w nauce.
Dziękuje Serdecznie i Pozdrawiam.
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- Makler Papierów Wartościowych - Egzamin. markoq, 2012-02-06 23:20

|
|
|