Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

magnum a co ty robisz w tym City

Autor  |  ~gracz XTB [79.185.86.*]    2009-09-27 00:39
obawiam sie ze masz male rozeznanie w sytuacji forexowej i analizie technicznej rynkow finansowych

piszesz takie same brednie jak ci naganiacze z gazet, anale etc.

skoro takie dlugie wychodzenie z kryzysu mialoby tak trzymac walute na dolku to prosze wytlumacz mi dlaczego gieldy odbily tak ostro (na to mam wytlumaczenie ale chcialbym poznac twoje zdanie czlowieka z City jak sie okresliles) oraz dlaczego doszlo do takiego zalamania PLN na poczatku 2009 roku

proponuje ci przeczytaj sobie troche artykulow o takim panu Soros i jego transakcjach na GBP to zobaczysz co to znaczy spekulant, spekulacja i sila tej czesci rynku

juz raz nas panowie z JP Morgana chcieli wsadzic na mine swoimi analizami i rekomendacjami, teraz probuja inne banki. po czesci sie im to udalo na opcjach bo wydymali troche firm wpuszczajac ich w maliny (kogos lupic musza skoro na zachodzie sie juz nie da to lupi sie tych co maja dodatni PKB )

mysle ze zachod tanio przystapienia do Euro nie sprzeda szczegolnie ze to niby u nas taki dobrobyt a smierdzi mi to drozyzna w sklepach taka jak byla kiedys w UK ( jezeli mieszkasz tam dluzej niz od 2004 roku to moze sie o nia troche otarles)

bylem dzis w zwyklym miasteczku 10tys osob w centralnej Polsce w drogerii = ceny zwyklych kosmetykow, pasty do zebow , odswiezaczy do powietrza etc to kosmos, drozej niz w Londynie o jakies 30% min a nie mowie juz o tym ze czesto w promocji w Londynie mozesz kupic 2 w cenie jednego i cena tego jednego bedzie jeszcze o te 30% nizsza niz w Polsce

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »