Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

madzia

Autor  |  ~naomi [83.0.165.*]    2012-02-07 00:24
Słuchajcie to jest tak proste, a policja, prokurator i zapewne sąd nie zorientują się. Matka twierdzi, że dziecko upada po kąpieli, a ojca wtedy nie było. Ojciec twierdzi, że pomagał znosić wózek to dziecko żyło. Z skoro dziecko miała umrzeć po kąpieli to znaczy że ubierała już martwe, a ojciec to wiedział. Stek kłamstw przez obojga rodziców. Jedno zaprzecza drugiemu. Potem ojciec jedzie z kolegą do sklepu, a dziś twierdzi, że pojechał po drewno do rodziców. Normalnie nie mogę jak oni kłamią. Uważam, że są winni oboje, oboje to zaplanowali, tylko, że mężulek nie spodziewał się najazdu Rutkowskiego i że żonka się wygada gdzie ukryła ciało. Według mnie to ona miała jechać pustym wózkiem, a ciało wyniósł on i je tam zawiózł. Chyba nie myślicie, że ona pojechała tam wózkiem z martwym dzieckiem, bo wózek ma takie kolory, że ktoś mógłby zobaczyć. On w sam raz, bo raz że w ciemnych rzeczach chodzi, a po drugie zdradził go samochód do którego wsiadł. Podjechali samochodem i tam zostawił ciało. Dziwi mnie, że my tu na forum wiemy o co chodzi, a nasze organy ścigania to ludzie naiwni dający sobą manipulować. Normalnie szok...i kto tu w polsce rządzi? Dziecko uważam, że spadło ale nie tak jak to powiedziała matka. Jestem przekonana, że rzucili Madzią o podłogę celowo. Zdawali sobie napewno sprawę z tego, że jak się znajdzie ciało, to zlecona zostanie również sekcja zwłok. Nie powiem bo dobrze zagrali, ale ktoś kto ma nosa odrazu wie o co chodzi. Żal mi tych urzędników.

250 Wizytówek Premium za jedyne 14zł
dodatkowo metalowy wizytownik ZA DARMO!
Ponad 4000 gotowych wzorów do wyboru
Zamów teraz!
« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
  • madzia ~naomi, 2012-02-07 00:24