Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Kupilem Petrolinvest [OIL] 17marca po 40 złotych na zamknieciu

Autor  |  ~maly inwestor [91.107.245.*]    2010-03-21 17:57
Zobacz wątki dotyczące Petrolinvest
Zobacz profil Petrolinvest
za calą kase jaka mialem tj 160 tys złotych byly to oszczegnosci moje i mojej dziwczyny jakie zarobilismy w anglii pracujac w fabrykach. Kolega moj zadwonil i powiedzial ze jak mam rachunek w mbanku bo sam mi pomagal zakladac to zebym kupował po 40 bo jak wykupia wszystko co jest na ukrytym to bedzie szlo na 100 pln wiec ja glupi zlozylem zlecenie i kupilo mi wlasnie po 40złotych teraz nie wiem co robic nic nie mowilem mojej dziewczynie bo by mnie zabila dodam ze 5 lat prawie zbieralismy te pieniadze teraz nawet nie zostalo 100 tyś zł nie wiem co robic czy sprzedawac czy nie kolega sie nie odzwya czytam fora ze ten caly Total to sciema jakies Gemy na tym graja i ze ropy wcale niema i prezes naklamal dodam ze niema kompleteni doswiadczenia w grze na gieldzie.
Porsze jak zyczliwa osobe o pomoc bo kolega nie odbiera telefonow, jestem zalamany

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2     Następna strona »

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją. Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.