Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

Kup pan wyspę!

Autor  |  ~janik [79.186.219.*]    2011-02-08 11:48
+  Przeczytaj komentowany artykuł
ja kupiłem wyspe posiada małe lotnisko lagune 2 zecki domek pietrowy i granice morskom 6 mil morski na raty kupiłem obecnie wynajmuje mozna mikro kraj stwozyd, winica szie znajduje ruzne rodaje wyn mozna robid kazdej hwili moge jechad ma swojom eletrowniw wiatrowom wodnom wystarcza do zanego kraju nie nalezy i winicza nie musi płacid cła ani podadku guzysty teren małe jaskinie ma .
Negociacie zy bakiem 1 miesiod trwały dugo ale warto było na kilka lad ale widoki piekne polak kupił nie jaki rafał jezak opecznie prowadi biznesz turystyczny 439zł mozna tydien spedid wy cenie wlicone podruz wy obie strony i pobyd atrakcie ma zwiedanie wyspy nukowanie i mozna wina zakupid marka to jeżak ruzne rodaje alkocholu sie robi na małom skale becka miesiecnie sie robi nie wiecnej połozenie trudno okreslid bo na wyspe zeby dostad sie tam czeba znaled ludi ktuzy byli bo kilka biur spredaje miesta posiada lokalne radio i tv niedugo strona iternotowa powstaje orasz stara się odomene iternetowom i numer kierukowy telenonu i kodu poczy zy 3 wymienione hociaz jedno narazie negociacie prowadone są/ jak cosz nowego bedie to sie pojawi siem.

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »