Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

Kredyt deweloper

Autor  |  ~Spartan [78.30.82.*]    2011-12-14 19:39
Witam
UWAGA przedsiębiorcy (małe i średnie firmy) NOBLE BANK to wyrafinowany strateg nastawiony na oszustwa masowe, wiem co piszę bo doświadczam cały czas mordęgi z tym NOBLE BANK-iem. Udzielili mi kredytu na 40 lat dla dewelopera, po pół roku przyszedłem po promesy do NOBLE BANK-u abym mógł swobodnie sprzedać wybudowane nieruchomości a z pieniędzy ze sprzedaży spłacać kredyt w NOBLE BANKU , tego co mnie spotkało i wstydu ile się najadłem przed moimi klientami, kontrahentami, komorników ilu już miałem za nie terminowe płatności z powodu niewydawania zgody na sprzedaż nieruchomości na którą wcześniej udzielili mi kredytu, dodatkowo blokują mi spłatę kredytu w drugim banku bo w pełni mnie pozbawili środków finansowych na obsługę, o historii w BIK jaką mi zafundowali to dziękuję, straciłem dużo klientów przez ten okres połowa z klientów zrezygnowała z zakupu wykrzykując że jestem oszustem i nie jest to normalne, musiałem zwracać klientom podwójne zadatki, bo ile można czekać. Ja szczerze mówiąc mało nie zrobiłem krzywdy mojemu opiekunowi, ledwo się powstrzymałem wierzcie mi, nie wiele brakowało, dzwoniłem, umawiałem się na odbiór promes kilka razy przed aktem i jak przyjechałem to mój opiekun Mateusz Mizera mówi mi że nie dostanę ponieważ sam nie ma zielonego pojęcia dla czego, pierwszym razem myślałem że coś poszło nie tak ktoś komuś czegoś nie przekazał itp. ok, przesunąłem akt na za tydzień i znowu taka sytuacja i kolejne jeszcze dwa takie razy, moja złość była na granicy uwolnienia (wierzcie mi nie jestem chłopcem na posyłki, biorę wszystkie sprawy w swoje ręce z tym że mam dwójkę dzieci i Żonę która poręczyła ten kredyt i muszę na razie delikatnie. Opiekun mojej firmy Mateusz Mizera przy ul Domaniewskiej obicywał mi przed podpisaniem wiele lajtowych podejść jakie może zastosować NOBLE BANK, kiedy przychodziłem po promesy chował się w pokojach w oddziale na ul Krasickiego bo dziwnym sposobem awansował ,właśnie chyba robieniem w balona klientów w warszawie. Jako kierownik przy ul Krasickiego przysyłam mi osoby na rozmowy zupełnie nie przygotowane merytorycznie do całej sytuacji. Najgorsze jest to że szantażują mnie do tej pory abym zawarł aneks skracający kredyt o 37 lat. to dostanę promesę, ale nie chcą w tym aneksie zobowiązać się do wystawiania promes więc jak K.... mać mam to podpisać, rata będzie chyba ok 250tyś miesięcznie, poza tym teraz kryzys i o klienta trudno, stanowisko NOBLE BANK jest takie nie podpiszesz aneksu, nie dostaniesz promes których ci i tak nie chcemy dawać. Moja specyfika działalności polega na budowaniu i sprzedaży budynków mieszkalnych z których tylko mogę spłacić ten kredyt. Zabezpieczeń i poręczeń dałem dużo bardzo dużo 3 razy więcej niż wartość kredytu, ale brak zapisu w umowie kredytowej terminu wydawania promes po podpisaniu umowy rezerwacyjnej z klientem przez moją firmę było furtką do stosowania przez NOBLE BANK wszystkich możliwych trików w efekcie końcowym pozbawiając mnie możliwości spłaty całego kredytu, płynności finansowej. Posiadałem kilka nieruchomości które musiałem sprzedać po atrakcyjnych cenach ponieważ zmuszony byłem zaspokoić wierzycieli a długów miałem ponad 1,5 mln, teraz przekazali mnie do windykacji we Wrocławiu klientów VIP ( windykacja VIP to dopiero poniżenie klienta ). Słyszałem o podobnych przypadkach i poszukuję osób pokrzywdzonych przez ten NOBLE BANK na te potrzeby wraz ze znajomymi przedsiębiorcami utworzyliśmy stowarzyszenie WERUM Prawo dla Przedsiębiorców które zostało zarejestrowane w KRS w listopadzie 2011r, mamy też poparcie kilku posłów z Ruchu Palikota, PO, rozmawiamy z prasą i telewizją.
Jeżeli jest ktoś kto został zmuszony lub oszukany przez NOBLE BANK do pogorszenia swojej sytuacji finansowej lub na utratę majątku proszę o kontakt bardzo nas interesują takie sprawy jako stowarzyszenie WERUM. Zastrzegam sobie prawo do stanowiska Przewodniczącego walki z NOBLE BANKIEM
mój email
mój e-mail to ; inewstorbudowlany@op.pl

250 Wizytówek Premium za jedyne 14zł
dodatkowo metalowy wizytownik ZA DARMO!
Ponad 4000 gotowych wzorów do wyboru
Zamów teraz!
« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
  • Kredyt deweloper ~Spartan, 2011-12-14 19:39