Jak wiele zaufanie znaczy w bankowości
Zamiast płacić wielkim "gwiazdom" od siedmiu boleści ogromne gaże, lepiej jest dać atrakcyjne oprocentowanie swoim produktom bankowym. Jak mówią statystyki z roku na rok oszczędności polaków rosną. Coraz więcej jest również ludzi którzy jednego dnia potrafią przenieść wszystkie swoje oszczędności z jednego banku do drugiego właśnie ze względu na lepsze oprocentowanie lokat. Płacenie tak ogromnych sum celebrytom jest dla mnie najgorszym z możliwych sposobów marketingowych, nic nie wnosi, w ogóle mnie nie przekonuje. W dzisiejszych czasach młodzi nie mają autorytetów, nie pójdą do banku tylko dlatego, że w reklamie występuje Banderas, dajcie sobie spokój z tego typu marketingiem. Jeżeli w banku jest denna obsługa, kobiety w wieku przedemerytalnym, ogólnie bank nie wzbudza zainteresowania, ale ma system bankowości internetowej i ciekawe oprocentowania chociażby lokat, mój problem sprowadza się tylko do tego że postoje trochę w banku, nawet gdy będzie kolejka, założę konto z dostępem do internetu, w warunkach domowych przeleje pieniądze, założę lokaty i to wszystko, mogę być wierny tej instytucji jak będzie dbała o oprocentowanie, nie interesuje mnie elektroniczny podpis w Aliorze i ich ładne wystroje, interesuje mnie tylko produkt.
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- Jak wiele zaufanie znaczy w bankowości ~Darek, 2012-02-05 12:31
- Jak wiele zaufanie znaczy w bankowości ~kinga, 2012-02-05 13:08
- Jak wiele zaufanie znaczy w bankowości ~zakrocz, 2012-02-05 19:50
- Re: Jak wiele zaufanie znaczy w bankowości ~Sven, 2012-02-06 10:14
- Jak wiele zaufanie znaczy w bankowości ~perzi, 2012-02-05 23:12

|
|
|