Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs
Radio Zet

jak otworzyć małą gastronomię

Autor  |  ~Frezja350 [89.171.43.*]    2007-10-09 11:45
Witam! Mam pytanie natury technicznej otóż chciałabym założyć małą restauracyjkę z naleśnikami i właściwie po przeczytaniu warunków jakie stawia mi sanepid po prostu ręce opadają.Czy ktoś może mi wyjaśnić jak działają knajpki,które mają powiedzmy 30m i mniej i do tego na pierwszy rzut oka widać że w ogóle nie spełniają wymogów ,które stawia sanepid.Bardzo byłabym wdzięczna za informację,jak to możliwe.


Gotówka na Twoim koncie
nawet w 20 minut!

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2     Następna strona »