Jak aplikować o środki unijne: doradzamy jak pozyskać pomoc finansową
wszyscy się wyżywają na firmach doradczych,,,a ja skorzystałem z usług firmy doradczej Gumułka Euroedukacja z Katowic i jestem bardzo zadowolony bo przygotowany przez nich wniosek przeszedł i dostaliśmy dofinansowanie na termomodernizację budynków. Moim zdaniem cena (ułamek procenta kwoty wnioskowanej) była znacznie niższa niż gdyby zsumować koszty zrobienia tego na własna rękę - koszt oddelegowania pracowników, przeprowadzenia szkoleń, nadzorowania pracy, mnóstwa telefonów do ministerstwa... a tak ja sam poświęciłem kilka dni, a resztę przeprowadzili ludzie którzy się po prostu na tym znają. pozdrawiam
- Jak aplikować o środki unijne: doradzamy jak pozyskać pomoc finansową ~gotyk, 2006-07-22 00:20
- Jak aplikować o środki unijne: doradzamy jak pozyskać pomoc finansową ~PRZEDSIęBIORCA, 2007-01-25 12:38
- Jak aplikować o środki unijne: doradzamy jak pozyskać pomoc finansową ~dyrktorszpitala, 2007-02-26 09:59
- Re: Jak aplikować o środki unijne: doradzamy jak pozyskać pomoc finansow ~heh, 2007-09-12 22:35
- Jak aplikować o środki unijne: doradzamy jak pozyskać pomoc finansową ~aaa, 2007-12-31 15:11

|
|
|
|