Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Hestia: odszkodowanie w 7 dni

Autor  |  ~RONIN [85.222.5.*]    2008-05-23 14:32
+  Przeczytaj komentowany artykuł
Widzę, że z Hestii są zadowoleni tylko Ci co łoją kasę na ubezpieczenie i szczęśliwym trafem uniknęli kradzieży kolizji z AC czy wypłaty z OC sprawcy.
Mój przypadek potwierdzający tą ocenę o złodziejskiej praktyce tej firmy wyzyskującej kasę jest taki oto:
Ukradli mi samochód spod domu. Poszedłem zgłosić sprawę, miła pani powiedziała, że w dwa tygodnie się uporają, wypłacając odszkodowanie. Oddałem im 2 pary fabrycznych kluczyków. Po 2 tyg dostaję pismo z odmową wypłaty odszkodowania bo rzekomo jedna para kluczyków posłużyła jako źródło do kopiowania co stwierdził ichni biegły mechanoskop. :-) k..m..
Oczywiście złożyłem pozew do sądu a hestia z największym spokojem oczekiwała na sprawę bo wiedziała ze sprawa potrwa miesiące jak nie lata a tymczasem to oni mają kasę a nie ja! Zresztą zapewne mają zapewne opłacanych sędziów, którzy są w stanie nagiąć wyrok na ich korzyść.
Sprawę się udało załatwić tylko dlatego ze zupełnym przypadkiem sąsiad zapytał co z moim samochodem a po mojej opowieści zadzwonił do jakiejś szefowej na warszawkę jego znajomej przedstawiając moją sprawę i żem jest jego sąsiadem i żeby sie nie wygłupiali bo sprawa jest ewidentna.

Bierzcie przykład z błędów innych, a tej bandyckiej firmie pod żadnym pozorem nie ufać.

Ja już wiem, że ja i cała moja rodzina będzie omijać tych złodzieji i jej klony do końca życia.

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »