Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Hestia: odszkodowanie w 7 dni

Autor  |  ~mona [83.11.149.*]    2008-03-01 17:27
+  Przeczytaj komentowany artykuł
Ja też miałam do czynienia z HESTIĄ i niestety nie mogę powiedzieć na nią ani jednego dobrego słowa. Nie ja byłam sprawcą wypadku i nie byłam też ubezpieczona w tej firmie tylko sprawca. W chwili rozpoczęcia działań likwidacyjnych szkodę zaczęło mnie trafiać, ponieważ rzeczoznawca wybierał się jakby nie mógł a jak już dotarł to nadal nic się nie działo. Moje auto było w serwisie 1,5 miesiąca. Ja prowadzę działalność cateringową, więc bez samochodu.... To bezczelność z ich strony. Serwis nie mógł naprawiać dopóki rzeczoznawca z Hestii - w tym przypadku nie podpisze ostatniej wersji protokołu, co do wielkości szkód. Nie pomagały telefony z mojej strony, ani osobiste wizyty w punkcie firmy. Podkreślam, nie ja byłam sprawcą, ale na mnie zrzucano odpowiedzialność co do załatwiania spraw. Musiałam wydzwaniać do tego i tamtego, bo Hestia straszyła mnie, że w przeciwnym razie sprawy będą szły wolniej!!!!!!!!!!!!! To nie w mojej gestii było!!!!!!!! Ja miałam mieć samochód, bez którego nie mogłam normalnie funkconować. BANDA!!!!!

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »