Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Fundusz inwestycyjny Finanzas Forex - informacje.

Autor  |  artiums [83.18.246.*]    2008-05-20 12:33
Witam.

Czy mógłby mi coś Pan powiedzieć o firmie - funuduszu inwestycyjnym: FINANZAS FOREX (www.finanzasforex.com) Pytam o tą firmę , ponieważ rozmawiałem z osobą która korzysta z jej usług i jest z nich bardzo zadowolona(tylko sęk w tym, że ja nie ufam pierwszej lepszej osobie, tymbardziej, że ona bardzo mnie zachęcała do skorzystania z usług tej firmy, aż za bardzo). Jest to ponoć hiszpańska firma współpracująca ze szwajcarskimi brokerami. Firma jest zarejestrowana na Panamie, co znowu trochę do niej zniechęca, jest to ponoć przyczyną "raju podatkowego" jaki jest w tym państwie. Dostałem również link do tabelki z wynikami tego "funduszu" i są one obiecujące, średnio każdego miesiąca jest to zarobek rzędu 13%.
Czy ma Pan jakieś informacje na temat tego funduszu? Na stronie możemy wpisać kwotę początkową i nam pokazuje ile będziemy mieć kapitału po okresie 1-12 miesięcy. Podobne jest to trochę do "PIRAMIDY FINANSOWEJ",a każdy wie, czym to grozi...
Kiedyś przeczytałem, że fundusze inwestycyjne, inwestujące na rynkach forex są nielegalne, m.in. dlatego, nie ma żadnego tego typu funduszu w Polsce. Czy jest to prawda?
Proszę o dokładną odpowiedź i poradę czy powierzyć swoje pieniądze tego typu firmie.

Pozdrawiam, Artur.
ArtiumS





« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »