FOREX System 10%/msc - szukam chetnych do wejścia z kapitałem
Autor | jacorf [83.13.241.*]
2010-01-27 08:12
Witam wszystkich. Chciałym zaproponowac współpracę osobom chcącym zainwestowac swój kapitał na rynku Forex. System który opracowałem i stosuję, daje stopę zwrotu pomiedzy 10 a 50% miesięcznie przy założeniu draw down wynosi maksymalnie 7%. System nie jest też systemem "bezstratnym" typu martingale i w zwiazku z tym odpada "bezstartne" tracenie całości inwestycji dla zarobienia paru groszy.
Sam w tej chwili posiadam ograniczone zasoby kapitałowe więc zyski na moim koncie pomimo że kilunastoprocentowe w miesiącu nie są niestety znaczące.
Zaznaczam że pomimo że obserwuję rynki finansowe od dobrych paru lat to nie jestem analitykiem i nie zajmuje się wróżbami oraz gdybaniami na tematy czym banki w USA bedą aktualnie manipulować tylko stosuję strategię dopasowania się do okreslonych zachowań par walutowych przy zachowaniu optymalnych zabezpieczeń dla określonego zysku.
Moja oferta jest przejżysta i nie ma w niej żadnych ukrytych haczyków. Jesli inwestor zarabia to i ja zarabiam więc rachunek jest prosty. Jesli zechca Państwo poznać szczegóły to zapraszam na maila jacorf@gmail.com
Sam w tej chwili posiadam ograniczone zasoby kapitałowe więc zyski na moim koncie pomimo że kilunastoprocentowe w miesiącu nie są niestety znaczące.
Zaznaczam że pomimo że obserwuję rynki finansowe od dobrych paru lat to nie jestem analitykiem i nie zajmuje się wróżbami oraz gdybaniami na tematy czym banki w USA bedą aktualnie manipulować tylko stosuję strategię dopasowania się do okreslonych zachowań par walutowych przy zachowaniu optymalnych zabezpieczeń dla określonego zysku.
Moja oferta jest przejżysta i nie ma w niej żadnych ukrytych haczyków. Jesli inwestor zarabia to i ja zarabiam więc rachunek jest prosty. Jesli zechca Państwo poznać szczegóły to zapraszam na maila jacorf@gmail.com
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- FOREX System 10%/msc - szukam chetnych do wejścia z kapitałem jacorf, 2010-01-27 08:12
- (wiadomość usunięta przez moderatora) (usunięty), 2010-01-27 08:27
- (wiadomość usunięta przez moderatora) (usunięty), 2010-01-27 08:33
- Re: FOREX System 10%/msc - szukam chetnych do wejścia z kapitałem ~cv, 2010-01-27 08:47
- Re: FOREX System 10%/msc - szukam chetnych do wejścia z kapitałem 4tunat, 2010-01-27 12:46

|
|
|
|