Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

do magnuma

Autor  |  ~gracz XTB [79.185.82.*]    2009-09-29 19:28
nie napisalem ogolnikow tylko konkret o cenie za funta w okolicy 6zl
to co napisales naprawde mnie troche rozbawilo
nie rozumiem tego co napisales ze Niemcy sie pozbieraly - kryzys sie nie skonczyl i sie szybko nie skonczy - zrozum to ze pompowanie tych mld usd czy gbp nie pomoze gospodarce tak szybko jak sie tym dawcom kapiatalu wydaje.
Ameryka zjadaja wojna a jak dolozy sie do tego inflacja to zobaczysz co sie bedzie dzialo z USD, boje sie wtedy od funta

skoro uwazasz ze w UK jest tak zle to GBP powinien ciagle kosztowac 4zl i tego odbicia z tego dolka nigdy nie powinno byc a bylo
nie uwazam ze w UK jest znakomicie, wiem ze jest h.... i to bardzo i ciagle rosnie bezrobocie - tak za rok moze dopiero dojdzie do stabilizacji kiedy unormuje sie bezrobocie, potem dopiero dojdzie do akumulacji i dopiero powolnym krokiem moze bedzie sie rozwijal kraj.

to co medialni naganiacze pisza ze kryzys sie skonczyl to czysty kit a ty jako uczestnik rynku powinienes szczegolnie na to zwracac uwage

jezeli masz gbp to w okolicach 6zl sugeruje redukuj pozycje i zamien to na inna walute tego kraju gdzie chcesz to zainwestowac

ja chce zainwestowac w Polsce wiec wymienie na PLNy

zobaczymy za pare miesiecy tak do maja-czerwca czy sie pomylilem i ile chyba ze ta fala piata bedzie bardziej rozlozona w czasie - tego nie przewidze

pod te dyktando kupie za 1tys zl GBPPLN na dluga pozycje i zobaczymy czy cos uda sie zarobic

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »