Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

do ffffff i mumma fachowców od ŚMIECIA!!!!!

Autor  |  ~~~guba [89.76.95.*]    2010-03-21 20:23
Zobacz wątki dotyczące Bioton
Zobacz profil Bioton
Wg ffffff biotek fundamentów nie ma ,ale jest na dobrej drodze do ich zdobycia????!!!!LUDZIE TRZYMAJCIE MNIE.!!!!......nie mam mięśni Schwarzeneggera,ale jestem na dobrej drodze do ich zdobycia-kupię je sobie w sklepie albo będę napieprzał 50lat hantlami.....to samo się tyczy biotka.To upadajacy badziew,sztucznie utrzymywany w WIG20 bo jest,,gorący,,i dajacy jej obroty........mumm pożegnam się jak będę chciał,oczywiscie z forum ,bo ze śmieciem{tu akcje Biotonu}juz dawwwno!!!!Marże na części antybiotykowej z biotka będzie juz kosił Starak z Polpharmy BO JĄ KUPIŁ i nie musi brać na bary cały biotek z jego obciażeniami.Po prostu kupił najbardziej dochodową część.Insulina ludzka ,która generuje większość sprzedaży w biotku to produkt niskomarżowy i w dodatku zagrożony przez insuliny nowej generacji{doustne},które są opatentowane i znajdują sie na etapie badan klinicznych.TU MACIE CAŁĄ PRAWDĘ O ŚMIECIU!!Inni to wiedzą i w średnim ani długim terminie nie wejdą, ale ,,gorąca,,i krótkoterminowa kasa i owszem.Hossa ,od dołków trwa juz rok czasu a śmieć dalej się buja między 16 a 30 gr i końca tego nie widać-ALE ww koledzy i Krauze widza tu jakaś przyszłość.Może na tym forum są naiwniacy ,ale ja do nich nie zaliczam.Pa

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją. Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.