DB kredyt UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor | ~mimekr [192.168.1.*]
2007-02-13 19:54
Opowiem wam moja historię z dg kredyt, kilka dni temu znalazłem w inter. dobrą ofertę db kredyt chciałem wziaśc 15 tys gotowki, na podstawie kalkulatora kredytowego na stronie wyliczyłem ratę i byłem zadowolony, dzwoniłem tez na infolinie i myslałem ze wiem wszystko, udałem sie do kadrowej aby dała mi zaswiadczenie o zarobkach z tym zaswiadczeniem udałem się do db kredyt i zaczeło sie - oczywisciew kredyt bezproblemowo przyznany ale:
-po pierwsze raty z internetu nijak sie miały do rat naliczonych w db kredyt, troche zabolalo ale myslę sobie nie bede chodził gdzie indziej
- nastepnie pani poniformaowała mnie ze kredyt otrzyma ale tylko na 48 rat a nie na 18 jak chcialem dlatego bedę musiał nadpłacić 9 tyś a nie dwa jak chciale, na nic zdaly sie tłumaczenia ze chce kredyt na 18 rat a nie na 48 a pani na to ze system tak podaje i albo decyduje sie na 48 albo wcale - PODZIEKOWALEM
jeszcze tego samego dnia udalem się do GE money banki i otrzymałem kredyta na taka ilosc rat jaka chcialem a takze nizej oprocentowany
PRZESTRZEGAM PRZED db kretyt - strata nasu i nerwów a informacje w internecie n jak się maja do zeczywuistości
zaznaczam ze mój dochód netto to 3500 zł
pozdrawiam
-po pierwsze raty z internetu nijak sie miały do rat naliczonych w db kredyt, troche zabolalo ale myslę sobie nie bede chodził gdzie indziej
- nastepnie pani poniformaowała mnie ze kredyt otrzyma ale tylko na 48 rat a nie na 18 jak chcialem dlatego bedę musiał nadpłacić 9 tyś a nie dwa jak chciale, na nic zdaly sie tłumaczenia ze chce kredyt na 18 rat a nie na 48 a pani na to ze system tak podaje i albo decyduje sie na 48 albo wcale - PODZIEKOWALEM
jeszcze tego samego dnia udalem się do GE money banki i otrzymałem kredyta na taka ilosc rat jaka chcialem a takze nizej oprocentowany
PRZESTRZEGAM PRZED db kretyt - strata nasu i nerwów a informacje w internecie n jak się maja do zeczywuistości
zaznaczam ze mój dochód netto to 3500 zł
pozdrawiam
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- Re: DB kredyt UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~DZIUBEK, 2010-08-20 14:54
- Re: DB kredyt UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oszuści ~Animka, 2010-09-30 18:26
- DB kredyt UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oszuści ~killer2424, 2010-09-30 18:55
- Re: DB kredyt UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oszuści ~kredytowiec, 2010-10-28 19:54
- Re: DB kredyt UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oszuści ~daro, 2011-01-04 16:45
- Re: DB kredyt UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~bloger100, 2010-10-01 01:38
- Re: DB kredyt UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~Mariusz, 2011-01-23 07:01

|
|
|