Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

DB kredyt UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autor  |  ~mimekr [192.168.1.*]    2007-02-13 19:54
Opowiem wam moja historię z dg kredyt, kilka dni temu znalazłem w inter. dobrą ofertę db kredyt chciałem wziaśc 15 tys gotowki, na podstawie kalkulatora kredytowego na stronie wyliczyłem ratę i byłem zadowolony, dzwoniłem tez na infolinie i myslałem ze wiem wszystko, udałem sie do kadrowej aby dała mi zaswiadczenie o zarobkach z tym zaswiadczeniem udałem się do db kredyt i zaczeło sie - oczywisciew kredyt bezproblemowo przyznany ale:
-po pierwsze raty z internetu nijak sie miały do rat naliczonych w db kredyt, troche zabolalo ale myslę sobie nie bede chodził gdzie indziej
- nastepnie pani poniformaowała mnie ze kredyt otrzyma ale tylko na 48 rat a nie na 18 jak chcialem dlatego bedę musiał nadpłacić 9 tyś a nie dwa jak chciale, na nic zdaly sie tłumaczenia ze chce kredyt na 18 rat a nie na 48 a pani na to ze system tak podaje i albo decyduje sie na 48 albo wcale - PODZIEKOWALEM
jeszcze tego samego dnia udalem się do GE money banki i otrzymałem kredyta na taka ilosc rat jaka chcialem a takze nizej oprocentowany
PRZESTRZEGAM PRZED db kretyt - strata nasu i nerwów a informacje w internecie n jak się maja do zeczywuistości
zaznaczam ze mój dochód netto to 3500 zł

pozdrawiam

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2     Następna strona »