Czy zmiana Prezesa wpłyneła by pozytywnie na spółkę?
Nie wiem jak wy ale ja mam już k,,,,,,,dość . Swoją nieudolnością ciągnie na dno nas i spółkę przez siedem lat tylko same obietnice mega kontarktó i żadna nie zrealizowana ,żadnego konkretnego kontraktu , żałosny kurs i kontakt i zerowy przepływ informacji z akcjonariatem, czekanie na ustawy widmo itp.
Może potrzeba kogoś ze świeżym spojrzeniem na pewne sprawy bardziej ugodowego z kontrahentami.
Może potrzeba kogoś ze świeżym spojrzeniem na pewne sprawy bardziej ugodowego z kontrahentami.
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- Czy zmiana Prezesa wpłyneła by pozytywnie na spółkę? ~gucio, 2012-01-31 16:55
- Re: Czy zmiana Prezesa wpłyneła by pozytywnie na spółkę? ~xyz, 2012-01-31 17:49
- (wiadomość usunięta przez moderatora) (usunięty), 2012-01-31 17:54
- Re: Czy zmiana Prezesa wpłyneła by pozytywnie na spółkę? ~Ringo, 2012-01-31 20:58
- Re: Czy zmiana Prezesa wpłyneła by pozytywnie na spółkę? ~wujek dobra rada, 2012-01-31 21:46
- Re: Czy zmiana Prezesa wpłyneła by pozytywnie na spółkę? ~vic, 2012-02-08 12:12
- Re: Czy zmiana Prezesa wpłyneła by pozytywnie na spółkę? ~MROCZEK, 2012-02-08 14:10
Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją. Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

|
|
|