Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

chcą żeby ktoś napisał że było wzięte 100k z prawej

Autor  |  ~jacek [109.243.50.*]    2012-01-02 12:00
Zobacz wątki dotyczące Polcolorit
Zobacz profil Polcolorit
wiec ja napisze.takie 100tys dla mnie nic nie znaczy wiec nie myslcie ze marnymi 17k zł zrobic ruch na papierze.mam znacznie wiecej akcji i takie zabawy mnie tylko draznia.moze zacznijcie robic wkoncu ruchy ktore przynosza efekt albo dajcie sie komus przejac i napewno pozytek bedzie wiekszy.kompletnie nie potraficie zarzadzac firma, nie macie dobrych produktow a tym bardziej dobrych handlowcow potrafiacych sprzedac towar.moze warto byloby podpisac wiecej umow do sklepow sieciowych.mam nadzieje ze wkoncu ktos z firmy przejrzy na oczy bo patrzec na firme w takiej kondyncji i bez pomyslu na przyszlosc to nie jest nic milego.koniec polcoloritu bliski bez konkretnych ruchow

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją. Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.