BPH-TFI pobiera opłaty za konwersję funduszy mimo promocji 0%
Autor | wawrzy [195.140.153.*]
2008-10-31 03:07
TFI-BPH ogłosiło promocję 0% do końca roku czyli bez opłat za nabycie funduszy jednak kiedy dokonałem konwersji miedzy subfunduszami okazało sie że pobrano opłatę wyrównawczą. Wg. "litery prawa" może są w pożądku ale czuję się oszukany bo składając zlecenie zamiany przez internet nie jestem informowany o tym że taka opłata bedzie i ile wyniesie ona dla konkretnej operacji (mimo że przed zatwierdzeniem dostaja szczegółową informacje o innych parametrach danego zlecenia.
Na dodatek złozyłem kilka takich zleceń i nie widzę konsekwencji tzn. raz pobrano opłate a drugi raz nie.
Widać tu tez brak logiki bo konwersja pociaga za soba opłate a umorzenie i ponowne nabycie prowadzące do tego samego efektu jest bezpłatne (promocyjnie).
Pytanie: czy mogę to zgłosic jako skarge do jakiejs komisji nadzoru ?
Na dodatek złozyłem kilka takich zleceń i nie widzę konsekwencji tzn. raz pobrano opłate a drugi raz nie.
Widać tu tez brak logiki bo konwersja pociaga za soba opłate a umorzenie i ponowne nabycie prowadzące do tego samego efektu jest bezpłatne (promocyjnie).
Pytanie: czy mogę to zgłosic jako skarge do jakiejs komisji nadzoru ?
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- BPH-TFI pobiera opłaty za konwersję funduszy mimo promocji 0% wawrzy, 2008-10-31 03:07
- Re: BPH-TFI pobiera opłaty za konwersję funduszy mimo promocji 0% bernard_waszczyk, 2008-11-03 11:07

|
|
|