Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

BOMI GIGANTYCZNY WOLUMEN TYGODNIOWY

Autor  |  maciej_z_krakowa [178.37.118.*]    2012-02-10 21:50
Zobacz wątki dotyczące BOMI
Zobacz profil BOMI
Ten wątek trochę odbiegnie od techniki ale uważam, ze temat, który chcę poruszyć jest bardzo ważny.
W zakończonym tygodniu wolumen na BOMI osiągnął wielkość gigantyczną i niespotykaną.
Takie zdarzenia nie występują zbyt często a kiedy C/WK jest na tak niskim poziomie jak w przypadku BOMI, należy przyglądać się im z jeszcze większą uwagą.

Dla zobrazowania skali zagadnienia, chciałbym się odwołać do spółki GROCLIN, która była kiedyś była w silnym trendzie spadkowym i była notowana przy bardzo niskim wskaźniku C/WK.
Cena wówczas oscylowała w okolicach 2,5-3PLN (grudzień - styczeń 2009)
W lutym 2009 mamy do czynienia z gigantycznym wolumenem. W efekcie w ciągu 2 lat cena rośnie 10-krotnie osiągając cenę 29.5PLN w lutym 2011.

Podobieństwa są uderzające. Wówczas w lutym 2009 kupiłem Groclin w okolicach dołka ale niestety zyski skasowałem zbyt wcześnie.

Ten wątek powstał z myślą aby uzmysłowić Państwu, że duże zyski są możliwe i osiągalne a niektóre zdarzenia widoczne na wykresie pozwalają spekulantowi otworzyć pozycję w rejonie dołka i utrzymać ją długo kasując gigantyczne zyski

250 Wizytówek Premium za jedyne 14zł
dodatkowo metalowy wizytownik ZA DARMO!
Ponad 4000 gotowych wzorów do wyboru
Zamów teraz!
« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją. Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.